Kesätyöntekijöitä, Lapua
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä metalliteollisuuden pariin.

Tehtävään valitut henkilöt tulevat työskentelemään 3-vuorotyössä. Työtehtävissä menestyminen ei välttämättä edellytä aikaisempaa kokemusta metallialalta vaan erinomainen asennekin voi riittää, jotta työtehtävät pystyy omaksumaan nopealla aikataululla. Työsopimus tehdään aluksi työntekijän ja Smile henkilöstöpalveluiden välille, mutta mahdollisuus on työllistyä myös pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Hakijoilta odotamme:

  - Yrittäjämäistä asennetta työntekoon

  - Joustavuutta

  - Valmiutta 2-vuorotyöskentelyyn

  - Täysi-ikäisyyttä

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, täytä heti hakemus osoitteessa www.smilepalvelut.fi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1244225
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Lapua