(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä lapsi- ja perhepalveluihin
Diakonissalaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / Diakonissalaitoksen Lapsi- ja perhepalvelut, Helsinki, Pitäjänmäki

Lapsi- ja perhepalveluidemme intensiivihoito tarjoaa lastensuojelun sijaishuoltoa, lasten- ja nuorisopsykiatrista hoitoa sekä jatkohoitoa eri tavoin oirehtiville lapsille ja nuorille perheineen. Yksikkömme Kuusikko, Sylvesteri, Nuotti ja Alatalo sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kesätyöntekijänä olet mukana luomassa kasvuympäristöä, jossa tuetaan lasten ja nuorten kehitystä arjen turvallisten rakenteiden, läsnäolon, yhteisöllisyyden ja toiminnallisuuden kautta. Yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa toteutat suunniteltua hoitoa, kuntoutusta ja kasvatusta, joiden avulla lapsen tai nuoren toimintakyky, itsesäätelytaidot ja sosiaaliset taidot vahvistuvat. Huolehdit myös asiakassuhteeseen liittyvistä kirjauksista.

Tarjoamme Sinulle
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja hyvän esimiehen tueksesi
- kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan vakuutuksen

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sote-alan opintoja (mielellään 2/3 opinnoista suoritettuna) tai sairaanhoitajan, sosionomin, yhteisöpedagogin tai lähihoitajan tutkintoa (valmistuneelta sote-alan ammattilaiselta edellytämme Valvira-rekisteröintiä)
- kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä
- halua työskennellä vaativassa lastensuojelutyössä
- hyviä tiimityötaitoja ja paineensietokykyä.

Työ ajoittuu kesäkaudelle 2020 ja työsuhteen pituus sovitaan yksilöllisesti. Haastattelut pidetään ryhmämuotoisina helmi-maaliskuussa, joten hae pian! Lisätietoja tehtävästä antavat palvelualuejohtajat Sanna Soukkio, puh. 050 502 7591 ja Kirsi Laaksonen, puh. 050 395 5996.