(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ LAPSI- JA PERHEPALVELUIHIN
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Haemme Rinnekotiin

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ LAPSI- JA PERHEPALVELUIHIN

Tule meille kesätöihin, jos olet sote-alan tai lastensuojelun ammattilainen tai alan opiskelija, jolla on vähintään 2/3 opinnoista suoritettu. Lasten ja perheiden palvelumme ovat laajasti tunnettuja ja arvostettuja kehitysvamma-alalla. Kesätyössä sinun on mahdollista päästä lähelle lasten, nuorten ja perheiden arkea pienryhmäasumisen, hoidollisen kehitysvammatyön, tilapäishoidon tai lastensuojelun yksiköissämme.

Tuemme lapsia, nuoria ja heidän lähipiiriään elämään mahdollisimman hyvää elämää. Tule joukkoomme takaamaan, että palvelumme toimivat sujuvasti myös vakituisen henkilöstömme lomien aikana. Tarjoamme kesätyömahdollisuuksia Espoossa ja Helsingissä.

Edellytykset:
- sote-alan tutkinto (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi) Valvira-rekisteröinteineen tai sote-alan tutkinnosta 2/3 suoritettu
- lastensuojelussa myös nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto / loppuvaiheen opinnot, kasvatustieteellisen alan tutkinto/loppuvaiheen opinnot tai yhteisöpedagogin tutkinto/loppuvaiheen opinnot käyvät
- vähintään 18 vuoden ikä
- kiinnostus erityistapeisten lasten parissa tehtävää työtä kohtaan
- riittävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
- valmius tehdä 3-vuorotyösopimus.

Kerro meille hakemuksestasi, minkälaisesta erityistarpeisten lasten kanssa tehdystä työstä sinulla mahdollisesti on jo kokemusta. Jos olet alan opiskelija, kerro hakemuksessasi suorittamiesi opintopisteiden määrä. Merkitse hakemukseesi myös, kumpi sijainti (Helsinki / Espoo) sinulle olisi paras ja miksi.

Tarjoamme sinulle mielekkään kesätyön sekä mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi erityistarpeisten lasten parissa. Tarjolla on eri pituisia työsuhteita ajalle 2.5. – 30.9.2018. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia, mutta suhtaudumme joustoihin myönteisesti. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Pyydämme valituilta lainmukaisen otteen rikosrekisteristä. Rinnekoti on savuton ja päihteetön työpaikka.

Lapsi- ja perhepalveluiden toiminnoista lisätietoja antaa Satu Suihkonen, puh. 050 373 6895. Erityisesti lastensuojelusta lisätietoja antaa Laura Vilkki, puh. 044 736 5479.

Hae kesätyötä täyttämällä hakulomake. Liitä mukaan CV. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.