(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lappeenrantaan
Skanska Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haluatko saada tuntumaa työelämään ja oman alan työtehtäviin? Hae meille kesätöihin!

Kesätyöharjoittelussa pääset tutustumaan alaan ja saat mahdollisuuden hyödyntää opinnoissa hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja haalari- ja työnjohtoharjoitteluina ympäri Suomen. Riippuen aiemmista kokemuksistasi ja kiinnostuksestasi, voit tulla asunto- tai toimitilarakentamistyömaalle avustaviin tai itsenäisempiin tehtäviin. Mahdollisuuksia on myös projektikehityksestä ja talotekniikasta kiinnostuneille uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen. Toivomme sinun myös jakavan arvomme. Työmaalla työskennellessäsi sinun tulee olla täyttänyt 15 vuotta.

Jos haluat liittyä rakennusalan edelläkävijöiden joukkoon ja työskennellä osana mukavaa tiimiä, lähetä hakemuksesi 30.4.2020 mennessä. Huomaathan, että vain rekrytointijärjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset huomioidaan. Ilmoitamme valinnoista hakijoille 31.5.2020 mennessä.

Lisätietoja saat osoitteesta www.skanska.fi/kesatyo ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kesätyöpaikoistamme olemme koonneet tänne.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avainsanat: haalariharjoittelu, työnjohtoharjoittelu, kesätyö, rakennusalan kesätyö, vastuullinen kesäduuni