(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lappeenrantaan
Fazer Makeiset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme nyt Lappeenrannan makeistehtaalle kokoaikaisia ja tarvittaessa työhön kutsuttavia tuotantotyöntekijöitä eri pituisiin kesäsijaisuuksiin touko-syyskuun väliselle ajalle.

Vastaa työksesi jostain hyvästä

Kesätyöntekijöitä Lappeenrannan makeistehtaalle

Siinä missä Vantaa on suklaasydämemme, Lappeenrannan tehdas on karkkiemme koti. Lappeenrannan makeistehdas on Fazerin sokeriosaamis- ja tuotantokeskus, jossa pitkät perinteet kohtaavat uudet tuotekehityskonseptit. Täällä karamellien, lakritsituotteiden, marmeladien ja pastillien valmistuksessa vastaavat noin 350 makumaailman ammattilaista.

Kesätyöntekijämme työllistyvät monipuolisesti erilaisiin makeisten valmistus-, käärintä- ja pakkaustehtäviin makeistehtaassamme. Sesonkimme alkaa keväällä jatkuen pitkälle syksyyn saakka ja tarvitsemme työntekijöitä eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin tämän ajan puitteissa. Pääsääntöisesti edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä vähintään 1.5.-30.9.2018 välisen ajan. Työ on arkisin tehtävää kolmivuorotyötä, maanantaista perjantaihin 40h/vko. Tarvittaessa työhön kutsuttavilla tuotantotyöntekijöillä viikkotunnit vaihtelevat tarpeen mukaan.

Sinulta toivomme

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteisen työskentelyotteen lisäksi hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme elintarvike-, teknisen- tai prosessialan opintoja/tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Osassa tehtäviä myös trukinajotaidosta on hyötyä. Edellytämme kaikilta hakijoilta täysi-ikäisyyttä, valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä sekä suomenkielentaitoa. Kunnossapidon tehtävät edellyttävät lisäksi mekaanista osaamista. Toivomme myös valmiutta tehdä fyysistä ja vaihtelevaa työtä, mutta ennen kaikkea kiinnostusta perehtyä makeisten valmistukseen.

Hae makuelämysten maailmaan Lappeenrantaan

Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus 28.2.2018 mennessä.

Rekrytointiprosessimme jatkuu henkilökohtaisilla haastatteluilla viikolla 10. Lähetämme haastatteluun valituille henkilökohtaisen kutsun sähköpostitse.