(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lappeenrannan leipomoon
Fazer

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme nyt

Kesätyöntekijöitä Lappeenrannan leipomoon

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

Haemme Lappeenrannan leipomoon kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sijaisuuksiin touko- ja elokuun väliselle ajalle.  Pääsääntöisesti edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä vähintään ajalla 13.5.-18.8.  

Kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisiin teollisen leipomon työtehtäviin Lappeenrannan leipomollamme. Työtehtävät käsittävät koneiden ja laitteiden avulla suoritettavia valmistus-, pakkaus-, kunnossapito- ja varastotöitä. Työaika tehtävissä on 40h/vko ja työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta). Palkkaamme myös muutamia kesätyöntekijöitä osa-aikaiseen viikonlopputyöhön (8-16h/vko, työt pe-su).

Miksi Fazer Leipomot?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia kesätyöntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike- ja prosessialan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Kokemus leipomon tuotantotyöstä on ehdoton etu. Huomioithan, että tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomenkielentaitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 24.2. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.urafazerilla.fi.

Tarkistathan, että kulkuyhteytesi Lappeenrannan leipomoon on kunnossa. Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer