(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lappeenrannan leipomolle
Fazer

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Kesätyöntekijä       

Haemme nyt Lappeenrannan leipomolle kesätyöntekijöitä 2-4 kuukauden sijaisuuksiin touko-syyskuun välille. Merkitsethän hakemukseesi selkeästi aikavälin, jonka pystyt kokonaisuudessaan työskentelemään.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa

Kesätyöntekijät työllistyvät leipomon monipuolisiin valmistus-, pakkaus- ja kunnossapitotehtäviin. Työtehtävät käsittävät pääosin erilaisten koneiden ja laitteiden avulla suoritettavaa teollista leivontaa ja pakkaamista. Avoimena on sekä kokoaikaisia (40h/vko) että osa-aikaisia viikonloppuun sijoittuvia (8h/vko ja 16h/vko) tehtäviä leipomon eri osastoilla.

Toivomme sinulta

Tehtävissä menestyminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä ripeää ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Isossa porukassa myös joustavuus on erityisen tärkeää. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tuotanto/leipomotyöstä sekä alaan liittyvää koulutusta (elintarvike-/ tekninen ala). Edellytämme kaikilta hakijoilta vuorotyövalmiutta (työhön saattaa sisältyä myös yö- ja viikonloppuvuoroja) sekä 18 vuoden ikää.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle

Lappeerannan leipomolla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Kesän aikana pääset kehittämään omia taitojasi ja saat roppakaupalla työkokemusta, josta on sinulle varmasti hyötyä tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Kerro meille, miksi olisit loistava lisä kesätyöntekijöidemme porukkaan! Täytä sähköinen hakemus 28.2. menessä.

Tietoa rekrytointiprosessista: Haastattelut ovat viikolla 11 ja haastattelukutsu tulee sähköpostilla valituille henkilöille viikon 10 aikana.