(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lapinjärvelle siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Vieläkö on kesäsuunnitelmat tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivoustehtäviin Lapinjärvelle.

Etsimme kesätyöntekijöitä kahteen eri tehtävään:

Tehtävä 1: tämä tehtävä sisältää ylläpitosiivousta asiakaskohteessamme. Työt pääset aloittamaan vaikka heti ja työsuhde kestää elokuun loppuun. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin ja päivässä tunteja on 6 - 6,5h. Edellytämme suomenkielen taitoa, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi. Myös aikaisempi siivouskokemus on eduksi.

Tehtävä 2. Tässä tehtävässä hoidat ylläpitosiivousta asiakaskohteessamme viikonloppuisin. Tehtävä alkaa 1.8 ja kestää asiakkaan tarpeesta riippuen 6 - 8 viikkoa. Työaika on lauantaisin ja sunnuntaisin 6 - 6,5h päivässä. Tässä tehtävässä tarvitse suomenkielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja aikaisempi siivouskokemus on eduksi.

Kerrothan kummasta tehtävästä olet kiinnostunut.

Toivomme myös, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi tai työturvallisuuskortti-

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana joten hae pian!

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.