(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lahden leipomoon
Fazer Leipomot

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua

Leipomotyöntekijä

Haemme Lahden leipomoon kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sijaisuuksiin touko- ja syyskuun väliselle ajalle. Pääasiassa kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisiin teollisen leipomon työtehtäviin, jotka sisältävät koneiden ja laitteiden avulla suoritettavia valmistus- ja pakkaustöitä. Haemme myös kesätyöntekijöitä leipomon myymälään sekä mahdollisesti laatuosastolle. Työaika kokoaikaisissa tehtävissä on 40h/vko ja työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro). Osa tehtävistä sisältää myös yötyötä. Lisäksi palkkaamme kesätyöntekijöitä osa-aikaiseen sunnuntaityöhön ja näissä tehtävissä voi tarpeen mukaisesti tehdä lisätyötä myös arkisin.

Pääsääntöisesti edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä vähintään 1.6.-9.8. välisen ajan. Tarvitsemme työntekijöitä osaan tehtävistä (osa- ja kokoaikainen) jo alkuvuodesta, joten mainitsethan hakemuksessasi mikäli voit aloittaa jo tammi-/helmikuussa.

Tutustu leipomon tuotantotyöhön täällä: https://www.youtube.com/watch?v=9FQ-6pTZN6M

Miksi Fazer?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia kesätyöntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike- ja prosessialan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Kokemus leipomon tuotantotyöstä on eduksi. Huomioithan, että tehtävä edellyttää suomenkielentaitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää 26.1. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.urafazerilla.fi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Seuraathan aktiivisesti sähköpostiasi ja puhelintasi, jotta varmistamme ajantasaisen viestinnän. Lisäksi tarkistathan, että kulkuyhteytesi Lahden leipomoon on kunnossa. Jokaisen hakijan on pystyttävä saapumaan ajoissa aamuvuoroon, joka alkaa klo 6. Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/

Northern Magic. Made Real.