(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lahden leipomon tuotantoon
Fazer Leipomot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme nyt

Kesätyöntekijöitä Lahden leipomoon

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

Haemme Lahden leipomoon kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sijaisuuksiin touko- ja syyskuun väliselle ajalle.  Pääsääntöisesti edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä vähintään 3.6. – 9.8.2019. Joillekin tehtäville voi olla tarvetta jo alkuvuodesta. 

Kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisiin teollisen leipomon työtehtäviin Lahden leipomollamme. Työtehtävät käsittävät koneiden ja laitteiden avulla suoritettavia valmistus- ja pakkaustöitä. Työaika kokoaikaisissa tehtävissä on 40h/vko ja työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa (aamu ja ilta). Palkkaamme myös muutamia kesätyöntekijöitä osa-aikaiseen sunnuntaityöhön. 

Miksi Fazer Leipomot?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia kesätyöntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike- ja prosessialan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Kokemus leipomon tuotantotyöstä on ehdoton etu. Huomioithan, että tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomenkielentaitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä. 

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 29.1. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.urafazerilla.fi. Ethän jätä hakemuksen täyttämistä viimeiseen päivään, sillä täytämme paikat mahdollisimman pian.

Tarkistathan, että kulkuyhteytesi Lahden leipomoon on kunnossa. Jokaisen hakijan on pystyttävä saapumaan ajoissa aamuvuoroon, joka alkaa klo 6. Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä. 

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer