Kesätyöntekijöitä Lahden ja Vuohelan leipomoihin
Fazer Leipomot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Maailma on ideoiden ja inspiraation lähde. Haluatko olla mukana luomassa pohjoista taikaa? Haemme sinua

Kesätyöntekijä

Haemme Lahden ja Vuohelan leipomoihimme kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sijaisuuksiin touko- ja syyskuun väliselle ajalle. Pääasiassa kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisiin teollisen leipomon työtehtäviin, jotka sisältävät koneiden ja laitteiden avulla suoritettavia valmistus- ja pakkaustöitä. Teollisen leipomon kahvileipäosastollamme sekä Vuohelan gluteenittomien leipomotuotteiden valmistuksessa pääset hyödyntämään käsinleivontataitojasi. Haemme myös kesätyöntekijöitä leipomon myymälään ja lähettämöön. Työtehtävät sisältävät myymälässä asiakaspalvelua ja esillelaittoa ja lähettämössä avustavia lähettämön työtehtäviä.

Työaika kokoaikaisissa tehtävissä on 40h/vko ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro). Osa tehtävistä sisältää myös yövuoroja. Lisäksi palkkaamme kesätyöntekijöitä osa-aikaiseen viikonlopputyöhön ja näissä tehtävissä voi tarpeemme mukaisesti tehdä lisätyötä myös arkisin.

Pääsääntöisesti edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä vähintään 31.5.-6.8. välisen ajan. Tarvitsemme työntekijöitä osaan tehtävistä (osa- ja kokoaikainen) mahdollisesti jo alkuvuodesta, joten mainitsethan hakemuksessasi, mikäli voisit aloittaa työskentelyn jo ennen kesää.

Miksi Fazer Leipomot?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kattavan perehdytyksen sekä kehittävän ja kannustavan työilmapiirin herkullisia Fazer-etuja unohtamatta. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun!

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia kesätyöntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike- ja prosessialan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Kokemus leipomon tuotantotyöstä on eduksi. Kesätyötehtävämme edellyttävät suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää 24.1. mennessä. Toimithan ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessimme jatkuu haastatteluihin, joihin kutsumme valitut hakijat henkilökohtaisesti. Haastattelut järjestetään 17.2.2021. Tarkkailethan siis sähköpostiasi sekä puhelintasi yhteydenottomme varalta, ettei herkullinen kesätyömahdollisuus mene sivu suun!

Tarkistathan myös, että kulkuyhteytesi Lahden leipomoon (Kasakkamäentie 3, 15800 Lahti) tai Vuohelan leipomoon (Moukarikatu 8, 15700 Lahti) on kunnossa. Jokaisen hakijan on pystyttävä saapumaan ajoissa aamuvuoroon, joka alkaa leipomoilla klo 6. Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei siis mahdollisuutta määräajalle sijoittuvaan kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit meillä työskennellä.

Kysy meiltä lisää lähettämällä sähköpostia rekrytointi@fazer.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot