Kesätyöntekijöitä laboratorioon
Borealis Polymers Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Luomme ratkaisuja paremman tulevaisuuden puolesta.

 

Tarjoamme motivoituneille ja innokkaille alan opiskelijoille kesätyöpaikkoja laboratoriopalveluihimme Kilpilahden teollisuusalueelle Porvooseen.


Laboratorioissamme työskentelee n. 65 henkilöä ja asiakkainamme ovat omat tuotantolaitoksemme, joille teemme heidän tarvitsemaa laadunvalvontaa. Kesätyöntekijän tehtäviä ovatkin mm. erilaiset laadunvalvonta-analyysit sekä vuoro- että päivätyössä. Harjoitteluun valitulta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Katsomme haussa ensisijaisesti laboratorio- tai kemian alan opiskelijoita.


Suurin osa kesätyöntekijöistämme tekee vuorotyötä joko Petrokemian tai Polyolefiinilaboratoriossa, jolloin työ on laadunvalvonta-analyysien tekemistä osana vuoromiehitystä. Osalle on tarjolla myös päivätyötä, jolloin työn luonne määräytyy myös kokemuksesi perusteella; se voi olla analyysien tekoa laboratoriossa, laitteen käyttöönottoa, datan analysointia tai vaikkapa näiden yhdistelmää. Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta positiivista ja energistä asennetta työelämään sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten hakijalla on oltava vahva ymmärrys laadukkaan työn merkitysestä turvallisessa työympäristössä.

 

Mitä Borealis tarjoaa sinulle

 

Meillä Borealiksella on erittäin tärkeää, että pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöillemme merkityksellisiä kesätyöpaikkoja. Olemme jälleen mukana Vastuullinen Kesäduuni kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyviä kesätyön periaatteita. Vuonna 2020 yrityksemme sijoittui kilpailussa kuudenneksi. Vastuullisen kesäduunin järjestämässä kyselyssä kesätyöntekijämme ilmaisivat saaneensa meiltä merkityksellisiä työtehtäviä sekä kiittelivät arvostavasta ja tasavertaisesta kohtelusta kesätyön aikana. Olemme erittäin ylpeitä jokaisesta kesätyöntekijästämme ja nöyrän kiitollisia tästä palautteesta. Teemme joka vuosi paljon työtä sen eteen, että olisimme entistä parempi kesätyönantaja myös tulevaisuudessa.


Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista kehittymistään ammattitaitoisten yöntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis tarjoaa myös työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit yksi meidän upeista kesätyöntekijöistämme ja oletko kiinnostunut vuoro- vai päivätyöstä.

 

Jos sinulle tulee kesätyöstä lisää kysyttävää, niihin mielellään vastaavat tiimipäälliköt Petri Haahkamo (p. 050 3794 093), Päivi Raimi (p. 050 3790 206) sekä laboratoriopalveluiden osastopäällikkö Marjo Taive (p. 050 3794 105).


Olemme aktiivisia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi hyvissä ajoin järjestelmämme kautta. Viimeinen hakupäivä laboratorion kesätöihimme on 14.2.2021.

 

 

We go beyond boundaries. Together.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot