(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä laboratorioon
Borealis Polymers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Tarjoamme innokkaille ja motivoituneille alan opiskelijoille kesätyöpaikkoja laadunvalvontalaboratoriossamme Porvoon Kilpilahdessa.

Laboratoriopalvelut-osastolla työskentelee noin 70 henkilöä ja sen asiakkaina ovat Borealiksen omat tuotantolaitokset, joille tehdään heidän tarvitsemaansa laadunvalvontaa. Kesätyöntekijän tehtäviä ovatkin mm. erilaiset laadunvalvonta-analyysit sekä vuoro- että päivätyössä.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta sujuvia yhteistyötaitoja sekä positiivista ja energistä asennetta työntekoon. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme hakijoilta huolellista työotetta ja asennetta. Harjoitteluun valitulta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Huomioimme haussa ensisijaisesti laboratorio- tai kemianalan opiskelijoita.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista osaamistaan ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis tarjoaa myös ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit upeaan kesätyöntekijöidemme joukkoon. Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 9.2.2020. Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuajalla, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen? Ota yhteyttä Talent Acquisition Specialisteihimme Lotta Pohjola-Korhoseen (+358 50 379 4230, lotta-pohjola-korhonen@borealisgroup.com) tai Aliisa Vainikkaan (+358 50 379 4326, aliisa.vainikka@borealisgroup.com).