Kesätyöntekijöitä lääketehtaan puhtaanapitoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivoustehtäviin Espoon Tontunmäkeen. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme


Kesätyöntekijänä työskentelet ylläpito-, perus- tai puhdastilasiivoustehtävissä osana ammattitaitoista tiimiämme lääketehtaassa. Etsimme työntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin kesä- elokuulle. Työajat sijoittuvat arkipäiville ja klo 7-23 välille. 


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Tehtävässä 18 -vuoden ikä ja valmius huumetestaukseen on ehdoton edellytys. Kaikille tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Täältä  pääset tutustumaan ISS Palvelutiimin tunnelmaan. 


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!


      

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234281
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo