(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kuormaukseen ja lähettämöön
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Finnair Kitchen kehittää inflight-ruokakonsepteja ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Tuotekehitystiimimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat erikoistuneet sekä länsimaisiin että japanilaisiin ruokiin. Nordic Business Class -aterioiden menut puolestaan kehitämme yhteistyössä pohjoismaisten huippukokkien kanssa. Palvelemme vuosittain 12 miljoonaa Finnairin matkustajaa.


Etsitkö kesätöitä? Haemme nyt joukkoomme reippaita


KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KUORMAUKSEEN JA LÄHETTÄMÖÖN


Helsinki-Vantaalle! Työhösi Last Mile Operations -osastolla kuuluvat mm. catering- ja myyntituotteiden järjestely, lastaus ja purku. Tämä nopeatempoinen, lentoliikenteen aikatauluihin sidoksissa oleva, työ vaatii tekijältään kykyä suunnitelmalliseen ja tiimihenkiseen työskentelyyn sekä tarkkaa työ- ja turvallisuusohjeiden noudattamista.  


Kesätyö Finnair Kitchenin monipuolisessa työympäristössä on loistava mahdollisuus hankkia arvokasta työkokemusta, kartuttaa työelämätaitoja ja tutustua uusiin ihmisiin. Se on myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan Finnairin lennonaikaisten tarjoiluiden ja palveluiden valmisteluihin. Haluamme onnistua matkustajien palvelemisessa tarjoamalla erinomaista laatua suosittujen matkustuskuukausien aikana kesällä. Tarvitsemmekin avuksemme innokkaita ja yhteistyökykyisiä kesätyöntekijöitä, joilta ei katoa pilke silmäkulmasta vilkkaimpinakaan hetkinä.


Odotamme sinulta


 • myönteistä asennetta työntekoon
 • oma-aloitteellisuutta ja huolellisuutta
 • hyvää fyysistä kuntoa
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • 18 vuoden ikää
 • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille      työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
 • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle


 • kattavan perehdytyksen
 • mukavat työkaverit ja esimiehen tuen
 • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
 • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison konsernin edut
 • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Katsomme eduksi kokemuksen kuormaus- ja logistiikkatehtävistä, mutta tärkeämpänä pidämme kuitenkin myönteistä asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan.  Kesätyöt alkavat porrastetusti toukokuun alusta ja kestävät elo- tai syyskuun loppuun. Töitä tehdään pääosin aamu- ja iltavuoroissa sekä satunnaisesti myös yövuoroissa.


Kesärekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä.


Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.finnair.com/jobs, sillä aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana! Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi.


Koska elintarvikehygienia ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä, olemme savuton työpaikka.