(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kuorma-autonkuljettajiksi
Posti Kuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme Jyväskylän kuljetuspalveluun
 

Kuorma-autonkuljettajia
 

kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 11.5.-31.8.2020
 

Postin Jyväskylän terminaali huolehtii esim. terminaalilajittelusta ja kuljetuksista Keski-Suomen alueella. Alueella / terminaalissa työskentelee päivittäin noin 200 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja noutoliikennettä.
 

Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Autonkuljettajana tehtäviisi sisältyy mm. posti- ja logistiikka tuotteiden kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä ateriakuljetuksia paketti- ja kuorma-autolla. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset paketti- ja kevytkuorma-autot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.
 

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Jyväskylän talousalueen tuntemusta, Kuorma-autolla ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.
 

Työ on kokoaikatyötä 40h/viikko.Työ on kaksivuorotyötä ja työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain. Työvuoroja on aamu-, päivävuoroissa 80h / 2vko jakso.


Tehtävässä edellytämme:

 • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä / Ammattiajolupaa
 • C-ajokorttia
   

Tehtävässä katsomme eduksi:

 • Aiempi kokemus vastaavasta työstä
 • Aiempi kokemus KTKL2 / Kati-tiedonkeruulaitteen käytöstä
 • Digipiirturin kuljettajakortti
 • ADR-ajolupa
 • Työturvallisuuskortti
 • Trukkikortti
   

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut,  liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.
 

Tehtävän palkkaus määräytyy AKT:n työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantoesimies Mika Kolu, email. mika.kolu@posti.com.

 

Hae tehtävää 31.03.2020 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/.