(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Kuopion Pikkukukko lajitteluasemalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme Jätekukko Oy:lle kesätyöntekijöitä Kuopion Pikkukukko lajitteluasemalle.

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta. Pikkukukko- lajitteluasema sijaitsee Kuopion jätekeskuksella osoitteessa Kaatopaikantie 316, 70800 Kuopio.

Lajitteluaseman tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta, avustaminen ja maksun vastaanotto. Muita tehtäviä ovat jätekeskusalueen ympäristönhoito, jäteastiahuolto sekä muut avustavat tehtävät.

Olet tähän tehtävään soveltuva, jos sinulta löytyy asiakaspalvelulähtöistä asennetta, olet reippaasti toimeen tarttuva ja joustava tiimipelaaja. Ympäristöalan opiskelu tai suoritetut opinnot ovat tässä tehtävässä eduksi, eniten kuitenkin arvostamme oikeaa asennetta ja motivaatiota työntekoon. Tässä tehtävässä edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Työt ajoittuvat touko-elokuulle. Työaika tässä tehtävässä on 38,75 tuntia/viikko ja työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 10-18 ja toukokuussa lauantaisin. Työvaatetus tulee Jätekukko Oy:ltä, mutta kulkeminen jätekeskukselle on järjestettävä itse. Julkinen liikenne ei kulje perille saakka.

Työsuhde solmitaan suoraan Jätekukko Oy:n kanssa. Hakuaika on 3.2.-29.2.2020, puhelinhaastatteluja suoritamme jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Susanna Koponen, 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.