(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kunnossapitoon
Borealis Polymers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

Tarjoamme motivoituneille kone- ja metallialan tai sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijoille kesätöitä kunnossapidossamme Porvoon tuotantolaitoksillamme Kilpilahdessa.

Noin 120 hengen vahvuinen kunnossapito-organisaatiomme koostuu mekaanisesta-, sähkö- ja instrumenttikunnossapidosta. Kesätyö kunnossapidon puolella on pääsääntöisesti päivätyötä, ja pääset avustamaan tuotantolaitoksille tehtävissä valmisteluissa, suunnittelussa, työnjohdossa sekä huoltotöissä riippuen opinnoistasi ja jo kertyneestä ammattitaidostasi. Harjoitteluun valitulta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta sujuvia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista asennetta hyödyntää opinnoissa saatuja tietoja työelämään. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme huolellista ja vastuullista työotetta.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa osaamistaan ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis myös tarjoaa henkilöstölleen työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit upeaan kesätyöntekijöidemme joukkoon. Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 9.2.2020. Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuajalla, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen? Ota yhteyttä Talent Acquisition Specialisteihimme Lotta Pohjola-Korhoseen (+358 50 379 4230, lotta-pohjola-korhonen@borealisgroup.com) tai Aliisa Vainikkaan (+358 50 379 4326, aliisa.vainikka@borealisgroup.com).