(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kunnossapitoon
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme Kiillon Turun tehtaalle alalle suuntautuvia, aktiivisia ja kehitysintoisia 18 vuotta täyttäneitä

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KUNNOSSAPITOON

 

Toimit osana kunnossapidon tiimiä. Työtehtäväsi vaihtelevat tilanteen mukaan. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset koneiden, laitteiden ja linjastojen kunnossapitotehtävät tuotantoympäristössä. Tarpeen vaatiessa autat myös tuotantotöissä valmistamossa ja pakkauslinjalla.

Opinnoissasi voit olla suuntautunut muun muassa sähköasennukseen, automaatioon tai konetekniikkaan. Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen sekä turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa.

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 9.2.2020. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme työhaastattelut viikoilla 8, 10 ja 11. Kiilto on savuton työpaikka.