Kesätyöntekijöitä kunnossapitoon
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Haemme Kiillon Lempäälän tehtaille alalle suuntautuvia, aktiivisia ja kehitysintoisia

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KUNNOSSAPITOON

 

Toimit osana kunnossapidon tiimiä. Työtehtäväsi vaihtelevat tilanteen mukaan. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset koneiden, laitteiden ja linjastojen kunnossapitotehtävät tuotantoympäristössä.

 

Opinnoissasi voit olla suuntautunut muun muassa sähköasennukseen, automaatioon tai konetekniikkaan. Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen sekä turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme.

 

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa.

 

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 24.2.2019.

 

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Pyrimme järjestämään työhaastattelut maaliskuun aikana. Kiilto on savuton työpaikka

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223811
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lempäälä