(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kulunvalvontaan ja paikallisvartiointiin
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä kulunvalvontaan ja paikallisvartiointiin

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa vartiointitehtävissä esimerkiksi satamissa, tuotantolaitoksissa, logistiikkakeskuksissa sekä muissa paikallisvartiointikohteissamme.

Paikallisvartijana tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi henkilö- ja ajoneuvoliikenteen valvontaa, muita kulunvalvonta- ja porttitehtäviä sekä vartiointikierrosten suorittamista kohteen alueella. Työhösi kuuluu myös valvomotehtäviä, kuten kameravalvonta ja erilaisten hälytysten vastaanottaminen. Ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi hoidat mahdollisia kiinteistöturvallisuuteen liittyviä poikkeustilanteita. Monissa paikallisvartiointikohteissamme työskennellään itsenäisesti, osassa puolestaan työparin tai tiimin kanssa. Kesätyöpaikkoja on pääkaupunkiseudun sekä Keski-Uudenmaan (Kerava, Sipoo) alueilla.

Edellytämme

Meille on tärkeää, että olet reipas, rehti ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa vartiointitehtävissä tunnollisesti ja asiakaspalvelulähtöisesti. Vartiointia tehdään 24/7 myös kesällä, siksi edellytämmekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen sekä kykyä mukautua erilaisiin toimintaympäristöihin. Toivomme myös joustavuutta työpaikan sijainnin suhteen, kesätyöjakson aikana saatat olla sijaisena useammassakin kohteessa pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme sinun työskentelevän yhtäjaksoisesti kesäkuun alusta elokuun loppuun, mutta halutessasi voit työskennellä pidemmänkin jakson. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä sinulle parhaiten sopivan kurssiajan.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyön sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tarjoamme sinulle työhösi tarvittavat koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, kesto 40h tai vartijan koulutus, kesto 80h) keväällä ennen kesätyön alkua. Saat myös kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen uusiin tehtäviin. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Kesätyö- ja vartijakurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 –kampanjassa!