Kesätyöntekijöitä Kuhmoisiin siivoustehtäviin.
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme innokkaita KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivoustehtäviin Kuhmoisiin.


Meillä työskentelet joko myymälä- tai rappusiivouksen parissa! Töitä on tarjolla 10 tuntia viikossa ja työn aloitus on kesäkuussa 2020, juhannuksen tienoilla.


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi tai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat 4.2 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.


     

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot