(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä ksylitolitehtaalle Lahteen
Fazer Lifestyle Foods

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Tartu herkulliseen tilaisuuteen, sillä etsimme

Kesätyöntekijöitä ksylitolitehtaalle Lahteen

Fazer Lifestyle Foods liiketoimintaan.

Kesätyöntekijänä pääset osallistumaan prosessin ajoon. Prosessitietokoneelta valvot ja säädät yksikköoperaatioiden ja laitteiden toimintaa sekä aikataulutat toisiinsa liittyviä osaprosesseja. Pidät tuotannon saannon optimaalisella tasolla ja osallistut säätö- ja huoltotoimenpiteisiin. Lisäksi vastaat vuorossasi laadun tasaisuudesta ja työturvallisuudesta sekä huolehdit raaka-aineiden saatavuudesta. Työparinasi on prosessioperaattori, minkä lisäksi teet tiivistä yhteistyötä vuorotyönjohtajan ja eri osastojen kanssa huolehtien osaltasi yhteistyön sujuvuudesta tehtaalla.

Kesäsijaisuudet ovat kokoaikaisia, kyseessä on vuorotyö ja tehtävässä edellytetään myös viikonlopputyötä. Työt alkavat pääsääntöisesti toukokuun lopussa ja jatkuvat elokuulle.

Miksi Fazer Lifestyle Foods

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Tulet osaksi kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Lahden ksylitolitehtaalla pääset työskentelemään ainutlaatuisen valmistusprosessin parissa sekä kehittämään osaamistasi ja kokemustasi monipuolisissa työtehtävissä kaurainnovaation ja kiertotalouden parissa. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään vuoro ole samanlainen. Inspiroivan työn, kannustavan työympäristön ja Fazer etujen lisäksi tavoitteenamme on tarjota sinulle positiivinen kesätyökokemus.

Tutustu vielä tästä Fazeriin työnantajana ja lisää kaurainnovaatiosta löydät mm. täältä.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Arvostamme erityisesti teollisuuden panos- ja jatkuvatoimisten prosessien tuntemusta joko opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta, aikaisempi työkokemusta teollisuuden prosessinhoitajan tehtävistä katsotaan eduksi. Olet organisointikykyinen ja suuria kokonaisuuksia hyvin hahmottava. Tekninen ymmärrys, hyvät IT-taidot sekä englannin kielen osaaminen auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tiimityö oman 

Tiimityö oman vuoron ja muiden vuorojen prosessinohjaajien kanssa on luontainen tapasi toimia. Edellytämme kaikilta hakijoilta täysi-ikäisyyttä, sillä tehtävä edellyttää työskentelyä vuorotyössä (2x12h päivä, 2x12h yö, 6 vapaa). Vuoronvaihto / tuuraus on myös mahdollinen kesän aikana.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Haluaisitko sinä liittyä osaksi tiimiämme? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi annetun linkin kautta. Hakuaika päättyy maanantaina 15. helmikuuta 2021.