(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä KSO:n matkailu- ja ravitsemusalan toimipaikkoihin sekä ABC -liikennemyymälöihin
Kymen Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Eri puolilla Kymenlaaksoa sijaitsevissa KSO:n matkailu- ja ravitsemisalan toimipaikoissa sekä ABC-liikennemyymälöissä kaipaillaan vuoden 2020 kesätyöntekijöitä. Ravintoloihin haemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita, kokkeja ja ravintolatyöntekijöitä huolehtimaan asiakkaista palvelulupausten mukaisesti. ABC-liikennemyymälöissä arvostamme ripeää ja oma-aloitteista työotetta, työtehtäviisi liikennemyymälätyöntekijänä kuuluvat monipuoliset marketin ja ravintolan työt. Vastaanottovirkailijoiden töitä on puolestaan tarjolla hotelleissamme. Alan koulutus tai työkokemus on eduksi tässä mielenkiintoisessa tehtävässä, mutta tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne.

Tarjolla olevat työsuhteet ovat eri mittaisia toimipaikasta riippuen, ensimmäiset kesälomien sijaisuudet alkavat toukokuun alussa ja kestävät pisimmillään syyskuun loppupuolelle asti. Kesätyön pituus on meillä tyypillisesti kahdesta kuukaudesta aina viiteen kuukauteen saakka. Palkkaus määräytyy tehtävässä noudatettavan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi myös kesätyöntekijämme saavat käyttöönsä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut alennuksineen.

Edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää. Työllistämme kuitenkin noin 200 15-17-vuotiasta reipasta nuorta kahden viikon mittaisiin työsuhteisiin, joten otamme mielellämme vastaan myös alle 18-vuotiaiden hakemuksia.

Hakemukset pyydämme lähettämään 16.2.2020 mennessä sähköisen hakukanavan kautta. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin toiveistasi työtehtävien ja sijaintien suhteen. Lähetämme kaikille hakijoille videohaastattelukutsun, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kesätyöhausta, voit laittaa viestiä osoitteeseen kso.rekry@sok.fi.