(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä KSO:n marketteihin ja tavarataloihin
Kymen Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme aktiivisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä kaupan alan toimipaikkoihimme eri puolille Kymenlaaksoa. Marketeissamme pääset työskentelemään myyjän monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, työnkuvasi pitää sisällään muun muassa kuormien purkua ja kassatyöskentelyä. Aiemmasta kaupan alan työkokemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä, tärkeintä on iloinen ja reipas asenne. Markettien lisäksi palkkaamme kesätyöntekijöitä Sokos-tavarataloihin ja Emotion-myymälöihin.

Tarjolla olevat työsuhteet ovat eri mittaisia toimipaikasta riippuen, ensimmäiset kesälomien sijaisuudet alkavat toukokuun alussa ja kestävät pisimmillään syyskuun loppupuolelle asti. Kesätyön pituus on meillä tyypillisesti kahdesta kuukaudesta aina viiteen kuukauteen saakka. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi myös kesätyöntekijämme saavat käyttöönsä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut alennuksineen.

Edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää. Työllistämme kuitenkin noin 200 15-17-vuotiasta reipasta nuorta kahden viikon mittaisiin työsuhteisiin, joten otamme mielellämme vastaan myös alle 18-vuotiaiden hakemuksia.

Hakemukset pyydämme lähettämään 16.2.2020 mennessä sähköisen hakukanavan kautta. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin toiveistasi työtehtävien ja sijaintien suhteen. Lähetämme kaikille hakijoille videohaastattelukutsun, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kesätyöhausta, voit laittaa viestiä osoitteeseen kso.rekry@sok.fi.