Kesätyöntekijöitä, Kruunu Herkku, Juva
Kruunu Herkku

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021
Etsitkö töitä kesäksi? Haluaisitko kokea tekemisen meiningin, kun laadukkaita ruokia valmistetaan suuressa modernissa keittiössä ja toimitetaan asiakkaille? Hae mukaan nyt!

Etsimme Kruunu Herkku Oy:lle Juvalle

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

kesäksi seuraaviin tehtäviin:

- Lämpimän keittiön tehtävät
- Kylmän keittiön tehtävät
- Pakkaamon työt
- Lähettämön/vastaanoton työt

Kruunu Herkun työntekijänä olet osa iloista ja energistä tiimiä, joka tuottaa ruokaa puhtaista raaka-aineista ja lähettää ne eteenpäin suomalaisten arkeen ja tapahtumiin.

Lämpimässä keittiössä valmistetaan nimensä mukaisesti lämmintä ruokaa, kuten tunnettuja pinaattilettuja. Mahdollisen kokemuksesi ruuanlaitosta katsomme eduksi. Työ tapahtuu lämpimissä olosuhteissa ja töissä tarvitaan myös hyvää kuntoa.

Kylmäkeittiön puolella taas työskennellään viileässä lämpötilassa ja valmistetaan esimerkiksi erilaisia salaatteja ja wrappeja. Työskentelyssä tärkeää onkin huolellisuus, nopeus sekä tarkkuus. Tähänkin työtehtävään sisältyy astioiden nostelua, joten peruskunnon on hyvä olla kunnossa.

Pakkaamon puolella työtehtäväsi on mm. annostelu. Sinulla tulisi olla valmiudet opetella tarvittavien laitteiden käyttö. Työntekijältä toivotaan ripeää otetta työhön sekä nopeutta ja tarkkuutta pakkaamisessa.

Lähettämössä työtehtäviin kuuluu keräilyä ja jakelua osana hyvää työporukkaa. Työntekijältä toivotaan huolellisuutta, ripeyttä ja oikeaa reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Työajat ovat pääasiassa klo 6-22 välisenä aikana.

Työskentely tapahtuu osana tiimiä, joten hyvät tiimityötaidot korostuvat työpäivissä ja positiivisen asenteen tulisi säilyä kiireestä huolimatta. Tehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on reipas asenteesi ja halusi oppia uutta. Työvuoroja myös räätälöidään tilanteesi ja mahdollisuuksien mukaan.

Työtä on tarjolla 24.5.-17.8.2021. Työtunnit vaihtelevat 24-40h/vko.
Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa Kruunu Herkulla työskentelyä esimerkiksi sesongeissa ja muissa tulevissa henkilöstötarpeissa!


Edellytämme sinulta

Hygieniapassia
Reipasta ja iloista asennetta
Aktiivista otetta työhön ja oma-aloitteisuutta
Tiimityötaitoja


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työllistyä koko kesäksi
Mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa
Arvokasta työkokemusta
Mahdollisuuden olla osana tehokasta työtiimiä


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä


Kiinnostuitko?

Voisiko tässä olla juuri sinulle sopiva työ kesäksi? Lähde mukaan Kruunu Herkun vauhdikkaaseen sesonkiin!

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä - toimithan siis nopeasti!


Lisätietoja

Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
045 7881 6761 || Palvelukeskus 030 047 2000
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot