(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Kristiinankaupunkiin elintarvikesiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020


Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme Kristiinankaupunkiin.

ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Kesätyöntekijänä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojen pesuista matalapainepesumenetelmin. Meillä et jää kesähessuksi, vaan sinusta perehdytetään osa erikoistiimiä, jota myös kompensaatiosi heijastelee. Viihdyt tehtävässä, jos tykkäät fyysisesti raskaasta työstä, olet luonteeltasi tarkka ja haluat hoitaa hommat loppuun, nautit oman työn jäljestä sekä nukut mielelläsi aamuisin. Työajat vaihtelevat kello 16.00 ja 02.00 välillä. Töitä tehdään arkipäivisin 6-7,5h kerralla, joten pääset nauttimaan kesäviikonlopuista rauhassa. Toivomme, että voit sitoutua toukokuun puolesta välistä kesäkuun loppuun. Tämänkin jälkeen ahkeralle tekijälle löytyy varmasti töitä esim. muista kohteistamme. Ilmoitathan siis hakemuksessasi mille ajalle haet työtä. Kerro myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuus- tai ajokortti. Edellytämme tehtävissämme täysi-ikäisyyttä. Hyödyt tehtävässä oman auton käyttömahdollisuudesta.


Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi tai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.