Kesätyöntekijöitä Kotkaan siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019
Ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!

Kotkassa on auki useita kesätyöpaikkoja erilaisiin siivoustehtäviin. Voit työskennellä kesäsi myymälöiden tai toimistojen ylläpitosiivouksissa, vai viihtyisitkö elintarviketeollisuuden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu- haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän. Osassa kohteistamme edellytämme aikaisempaa työkokemusta sekä työturvallisuuskorttia, joten muista mainita niistä hakemuksessasi! Myös oman kulkuvälineen käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Joissain asiakaskohteissamme teemme suppean turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. ISS palveluissa löytyy sinulle sopivaa duunia, olet sitten aamun torkku tai illan virkku. 


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme löydät YouTubesta.

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 31.3.2019. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten seurailethan sähköpostiasi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234183
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka