(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kotihoitoon
Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / Diakonissalaitoksen Hoivan kotihoito

Hoivan kotihoito tuo hoitotyön ja kodinhoidon palveluja asiakkaiden omaan kotiin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi ikäihmiset ja henkilökohtaisen avun asiakkaat. 

Hoivalla tehdään työtä ihmisenä ihmiselle. Arvomme – lähimmäisenrakkaus ja ihmisarvo – näkyvät arjessamme. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ja meille voi tulla #sydänmukana töihin.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä sekä hoitotyöhön että kotiavustajan/hoitoapulaisen tehtäviin. Hoitotyössä voit toimia, jos olet sote-alan ammattilainen tai loppuvaiheen opiskelija. Työskentelet hoidollisten tehtävien parissa, ja edistät näin asiakkaan omatoimisuutta ja kuntoutumista. Teet yhteistyötä asiakkaan, työtiimin ja eri verkostojen kanssa.

Kotiavustajana tai hoitoapulaisena voit toimia, jos olet alasta ja ihmisläheisestä työstä kiinnostunut. Teet työtä erilaisten ihmisten kotona tai palvelutalossa. Työ voi olla esimerkiksi kotisiivousta, pyykinpesussa tai ruuanvalmistuksessa auttamista tai ulkoilua yhdessä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme Sinulle
- mielekkään työn, kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden työskennellä työparin kanssa
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja hyvän esimiehen tueksesi
- kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturvavakuutuksen

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- hoitotyön tehtävissä sote-alan loppuvaiheen opintoja (vähintään 2/3 opinnoista suoritettuna) esimerkiksi lähihoitajan, fysioterapeutin, toimintaterapeutin tai sairaanhoitajan tutkinnosta, tai jo valmista sote-alan tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- kotiavustajan/hoitoapulaisen tehtävässä kiinnostusta sote-alaa ja ihmisläheistä avustavaa työtä kohtaan
- valmiutta tehdä työtä sydän mukana ja asiakkaat yksilöllisesti kohdaten
- valmiutta myös viikonlopputyöhön
- valmiutta liikkuvaan työhön, ajokortti ja ajokokemus ovat toivottavia

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Jos haet hoitotyöhön ja sote-alan opintosi ovat vielä kesken, kerrothan opintopistemääräsi. Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtajat Essi Eero (itäinen kotihoito), puh. 050 578 1225, Päivi Salmela (eteläinen kotihoito), puh. 050 502 2544, Anna Lahtinen (läntinen kotihoito), puh. 050 502 2446 ja Petra Helenius (Cecilia Hoiva), puh. 050 599 3085.