(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä korkean turvallisuuden vartiointiin
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä korkean turvallisuuden kohteisiin

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erittäin mielenkiintoisissa toimintaympäristöissä, kuten pankkien, museoiden, suurlähetystöjen ja muiden korkean turvallisuustason kohteidemme turvallisuustehtävien parissa. Olet läsnä ja pidät huolta kohteen kiinteistön, henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuudesta monin eri tavoin.Työhösi sisältyy muun muassa asiakaspalvelua ja neuvontaa, valvomotyöskentelyä, kamera-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmien valvontaa sekä erilaisten hälytysten hoitamista.

Ennaltaehkäisevien turvallisuustehtävien lisäksi ratkot myös erilaisia poikkeustilanteita. Työ edellyttää sekä hyviä yhteistyötaitoja että oma-aloitteista ja reipasta otetta työntekoon myös itsenäisesti työskennellessä. Ajoittain työtehtävissä vaaditaan myös napakkuutta ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseksi tai niiden selvittämiseksi. Hyvä suullinen suomen ja englannin kielen taito on asiakaspalvelun sujuvuuden kannalta välttämätön. Osa tehtävistä toteutetaan järjestyksenvalvontana.

Edellytämme

Meille on tärkeää, että olet reipas, rehti ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa vartiointitehtävissä tunnollisesti ja asiakaspalvelulähtöisesti. Korkeaa turvallisuustasoa pidetään yllä 24/7 myös kesällä, siksi edellytämmekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen sekä kykyä mukautua erilaisiin toimintaympäristöihin. Toivomme myös joustavuutta työpaikan sijainnin suhteen, kesätyöjakson aikana saatat olla sijaisena useammassakin kohteessa pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme sinun työskentelevän yhtäjaksoisesti kesäkuun alusta elokuun loppuun, mutta halutessasi voit työskennellä pidemmänkin jakson. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä sinulle parhaiten sopivan kurssiajan.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen kesätyön sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tarjoamme sinulle työhösi tarvittavat koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, kesto 40h tai vartijan koulutus, kesto 80h) keväällä ennen kesätyön alkua. Saat myös kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen uusiin tehtäviisi. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Kesätyö- ja vartijakurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 –kampanjassa!