(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Korialle
Fazer Lifestyle Foods

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Tartu herkulliseen tilaisuuteen, sillä etsimme pakkaustiimeihin

Kesätyöntekijöitä

Fazer Lifestyle Foods organisaatioomme Korialle.


Työskentelet Korian tehtaan UHT- ja /tai ESL-osastoilla. Tehtävässäsi vastaat tuotteiden pakkaamisesta pakkauskoneella. Tehtäviisi kuuluu koneen toiminnan seuraamista ja laadunvalvontatehtäviä sekä tuotevaihtoihin ja laitepesuihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu osaston puhtauden ja siisteyden ylläpitotehtäviä.

Kesäsijaisuudet ovat kokoaikaisia ja työtä tehdään kolmessa vuorossa (aamu, ilta, yö). Tehtävät käsittävät myös viikonlopputyötä. Töiden aloitukset ajoittuvat maalis-huhtikuulle ja työt jatkuvat porrastetusti vielä elo-/ syyskuun ajan.

Miksi Fazer Lifestyle Foods?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Kanssamme osana Fazer Lifestyle Foodsia, pääset tekemään töitä uusien ja innovatiivisten kasvipohjaisten tuotteiden kanssa – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana..

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteisen työskentelyotteen lisäksi hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme meijeri-, elintarvikealan tai prosessiteollisuuden opintoja tai aikaisempaa kokemusta tuotantoympäristössä toimimisesta. Edellytämme kaikilta hakijoilta täysi-ikäisyyttä, valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä sekä suomenkielentaitoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Haluaisitko sinä liittyä osaksi tiimiämme? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi annetun linkin kautta. Hakuaika päättyy torstaina 21. tammikuuta 2021.

Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan).