(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kokoonpano- ja varastotyöntekijän tehtäviin (PIKAHAKU)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen ammattilainen Pirkanmaalla, jolla on tytäryhtiöitä ja toimipisteitä kymmenessä eri maassa sekä jakelijoita jokaisella mantereella. Etsimme heille nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KOKOONPANO- JA VARASTOTYÖNTEKIJÄN TEHTÄVIIN (PIKAHAKU) Pirkanmaalle 2-vuorotyöhön.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta erityisesti pakkauksesta, erilaisista kokoonpanotöistä ja monipuolisista varastotehtävistä sekä 18 vuoden ikää. Arvostamme myös muuta kokemustaustaa sisäisestä logistiikasta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan kansainvälisessä yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvän työilmapiirin nykyaikaisessa työympäristössä. Kyseessä on aluksi kesätyö, jonka jälkeen on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen samoissa tehtävissä.

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä, joten jätä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa: www.temp-team.fi - Löydä töitä - Kesätyöntekijöitä kokoonpano- ja varastotöihin (PIKAHAKU). Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki p. 040 719 1713 tai inga.koivumaki@temp-team.fi