(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kiinteistönhuollon ulkotöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Oletko vielä vailla kesätyöpaikkaa? Ei hätää. Meillä on haku päällä! Etsimme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖNHOIDON TEHTÄVIIN

Lahteen 1.6.-31.8. väliselle ajalle. Työ pitää sisällään pääosin kiinteistönhoidon ulkotehtäviä, kuten nurmikonleikkuuta ja kitkentää. Tehtävät ovat tarvittaessa töihin kutsuttavia. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-15 välisenä aikana. Töitä on arviolta 0-37,5 tuntia viikossa, eli työajat ja viikkotyötunnit vaihtelevat työtilanteen mukaan.

Tässä työssä et tarvitse vuosien työkokemusta, vaan hyvä fyysinen kunto ja riittävä suomen kielen taito riittävät. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten käy täyttämässä hakemuksesi pikaisesti. Lisätietoja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä ja monipuoliset uramahdollisuudet. Ennen kesää voit käydä tutustumassa meihin vaikka Instagramissa tai YouTubessa!