(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kiinteistönhuollon tehtäviin Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Turkuun kiinteistöhoidon ja -ylläpidon tehtäviin.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut vastaa monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin varmistaen kiinteistöjen laadukkaan toiminnan ja hyvät käyttöolosuhteet. Yleisimpiä työtehtäviä kesätöissä ovat erilaiset viheralue- ja ulkotyöt sekä pienimuotoiset kunnossapito- ja korjaustyöt. 


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme.  Näiden lisäksi eduksesi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä, olet suorittanut työturvallisuuskortin ja sinulla on B-ajokortin. Kohteissamme edellytämme myös 18 vuoden ikää.


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.4.2019 osoitteessa www.iss.fi.  Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten seuraathan viestintävälineitäsi aktiivisesti. Kerrothan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olisit erityisesti kiinnostunut.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme löydät etukäteen YouTubesta.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/