(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kiinteistönhoitoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Kiinteistöhuollon kesätyöntekijöiden haku pääkaupunkiseudulla alkaa NYT - tule katsomaan onko ruoho vihreämpää L&T:n puolella! 

Etsimme siis säänkestäviä ja reippaita kesätyöntekijöitä erilaisiin ulkoaluetöihin. Tehtäviin kuuluu lähinnä nurmikon leikkuuta sekä piha-alueiden siivousta ja puhtaanapitoa käsin ja koneellisesti, trimmausta ja kitkentää. Myös pienet huolto- ja korjaustehtävät ovat mahdollisia. Kesällä töitä on keskimäärin 30h/vko, mutta ulkotöissä sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun. Töitä on tarjolla eri pituisia pätkiä 1.5.-30.9. välisellä ajalla, Töiden aloitus joustavasti touko-kesäkuun aikana. Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin toiveesi työaikojen ja -vuorojen suhteen!

Kiinteistöhuollon töissä edellytetään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. Kesätyöntekijöissä arvostamme luotettavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, työmotivaatiota ja joustavuutta sekä asiakasystävällistä otetta työhön.

Hae paikkaa 1.4.2018 mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden motivaatio ulkoaluehommiin on kohdallaan. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on ympäri vuoden töitä tarjolla erilaisissa kiinteistönhoidon tehtävissä!