(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kiinteistönhoitoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Kiinteistöhuollon kesätyöntekijöiden haku Turussa alkaa NYT - tule katsomaan onko ruoho vihreämpää L&T:n puolella! 

Etsimme siis säänkestäviä ja reippaita kesätyöntekijöitä erilaisiin ulkoaluetöihin. Tehtäviin kuuluu lähinnä nurmikon leikkuuta sekä piha-alueiden siivousta ja puhtaanapitoa, myös pienet huolto- ja korjaustehtävät ovat mahdollisia. Kesällä töitä on keskimäärin 30h/vko, mutta ulkotöissä sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun. Töitä on tarjolla eri pituisia pätkiä 1.5.-30.9. välisellä ajalla, kerrothan hakemuksessasi tarkemmin toiveesi työaikojen ja -vuorojen suhteen!

Kiinteistöhuollon töissä edellytetään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. Kesätyöntekijöissä arvostamme luotettavuutta, työmotivaatiota ja joustavuutta sekä asiakasystävällistä otetta työhön.

Hae paikkaa 1.4.2018 mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden motivaatio ulkoaluehommiin on kohdallaan. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on ympäri vuoden töitä tarjolla erilaisissa kiinteistönhoidon tehtävissä!