Kesätyöntekijöitä kiinteistönhoidon ja -ylläpidon tehtäviin pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019
Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Etsimme kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle kiinteistönhoidon ja -ylläpidon tehtäviin.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut vastaa monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin varmistaen kiinteistöjen laadukkaan toiminnan ja hyvät käyttöolosuhteet. Yleisimpiä kesätyötehtäviä kiinteistönhoidossa ovat ulkoalueiden hoito (mm. ruohonleikkuu ja istutusten hoito) sekä pienimuotoiset huolto- ja korjaustyöt. Työvuorot ovat pääasiassa arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös ennalta sovitusti viikonloppuisin. Suurin osa sijaisuuksista painottuu kesä-elokuulle, mutta osa kohteista starttaa jo huhtikuussa ja jatkuu aina syyskuulle saakka.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme.  Näiden lisäksi eduksesi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä ja olet suorittanut työturvallisuuskortin. 


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 osoitteessa www.iss.fi.  Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten seuraathan viestintävälineitäsi aktiivisesti.


 Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


   

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234253
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki