Kesätyöntekijöitä kiinteistöhuoltoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kausityöpaikat, ja kiinteistöhuollon osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Etsimme nyt tiimiimme 

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HELSINGIN JA VANTAAN ALUEELLE!  

 

Työsi tarkoituksena on huolehtia asiakkaidemme ulkoalueiden viihtyvyydestä. Ulkoaluetyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu piha-alueiden siivousta, kitkentää, nurmikon leikkausta sekä mahdollisesti myös pieniä huolto- ja korjaustöitä. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkisin päiväsaikaan. Työsuhdemuoto on tarvittaessa työhön kutsuttava, mutta työtunteja kertyy noin 30-37,5 tuntia viikossa. Kesätyöjakso on kestää pääsääntöisesti 30.9.2021 saakka, mutta voit toki omilla toiveillasi vaikuttaa kesätöidesi pituuteen.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa. Oman auton käyttömahdollisuus on myös suuri plussa. 

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi alueiden käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä kiinteistöhuollon ammattilaiseksi.

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava! 

 

Olisiko tässä etsimäsi työpaikka? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae tehtävää mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme työhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun pitkin talvea/kevättä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448255
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35224317.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki