(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kiinteistöhuoltoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Meidän kesävermeissä poistat taloilta eräpäivän! Etsimme Helsinkiin ja Espooseen ahkeria, luotettavia ja säänkestäviä

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖHUOLTOON
 
Tehtäviisi kuuluvat asiakaskiinteistöjemme ulkoalueiden puhtaanapito ja viheralueiden hoito. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia tehtäviä keväältä elokuun lopulle. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsuhde ja viikkotyötunnit vaihtelevat työtilanteen mukaan.

 

Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on yli 350 eri tehtävänimikettä ja paljon erilaisia urapolkuja.

 

Nyt on siis mainio pesti tarjolla kesäksi, joten jätä hakemuksesi 21.4.2019 mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisätietoja nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.