(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kiinteistöhuoltoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Meidän kesävermeissä poistat taloilta eräpäivän! Etsimme Jyväskylään ahkeria, luotettavia ja säänkestäviä

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖHUOLTOON

 

Ulkoaluetyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu lähinnä piha-alueiden siivousta ja nurmikon leikkuuta, mutta myös pienet huolto- ja korjaustehtävät ovat mahdollisia. Kesällä töitä on keskimäärin 30h/vko, mutta ulkotöissä sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan; ilmoitathan hakemuksessasi, millä aikavälillä olisit käytettävissä.

 

Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on yli 350 eri tehtävänimikettä ja paljon erilaisia urapolkuja.

 

Olisiko tässä passeli työ sinulle? Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 14.4.2019 mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse asiakasryhmän päällikkö Kalle Hännivirralta, kalle.hannivirta@lassila-tikanoja.fi