(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kiinteistöhuoltoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Oletko vielä vailla kesätyöpaikkaa? Ei hätää. Meillä on haku päällä! Etsimme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖNHOIDON ULKOALUETEHTÄVIIN

Järvenpäähän ja Keravalle. Tässä tehtävässä työskentelet ulkotehtävissä, sisältäen pihojen siivousta ja nurmikon leikkuuta. Töitä tehdään pääasiassa päivävuoroissa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakaskohteita meillä on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin liikekiinteistöihin.

Aiemman työkokemuksen myötä sinulle on kehittynyt kykyä työskennellä itsenäisesti. Perehdytys kuuluu kuitenkin kaikille pakettiin ja kokeneemmat konkarit ovat tarvittaessa taustatukenasi. Sosiaalinen ja ulospäinsuuntautuva olisi toki hyvä olla, sillä sinun tulee olla valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Tehtävässä edellytämme suomen kielen ymmärrystä ja keskustelutaitoa. B-ajokortti on pakollinen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi pikaisesti. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet.