(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kiinteistöhuoltoon, Tampere
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Kesätyöntekijöitä kiinteistöalan tehtäviin!

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn sekä lomailun? Etsimme iloisia, reippaita ja aktiivisia kesätyöntekijöitä. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!


Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖALAN TEHTÄVIIN Tampereelle ja lähialueille.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Kiinteistönhuollon työntekijänä tehtäviisi voi kuulua esim. nurmikonleikkausta tai vihertöitä. Työajat ovat yleensä arkisin klo 7–15 välillä. On hienoa, jos voit aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä ainakin elokuun loppuun asti. Meidän kauttamme on mahdollista jatkaa töitä myös kesän jälkeen.

Mitä odotamme sinulta?

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja ajokortti katsotaan eduksi joissakin tehtävissä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle, kuitenkin viimeistään 30.4.2020. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Haastattelemme jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Tsekkaa @personalhusetfinland

Tsemppiä kesätyön hakuun!

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä