(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Key Service Deskiin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Key Service Desk-tiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaisia (38 h/vko) kesätöitä ajalle 1.5.–31.8.2018 Jyväskylään.

Key Service Desk on palvelu, joka mahdollistaa yrityksille Telian palveluihin liittyvän yksilöllisten tarpeiden mukaisen asiakaspalvelun vianhallinnasta palvelupyyntöihin. Tiimimme toimii Telian käyntikorttina suurasiakkaiden nimetyille yhteyshenkilöille. Työ on monikanavaista ja nopeatahtista työtä yhdessä Suomen suurimmista yritysasiakaspalveluista, jossa sinulla on mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta. Tarjoamme palveluitamme 24/7, joten osa avoinna olevista työtehtävistä vaatii valmiutta kolmivuorotyöhön. Työaika on sovittavissa normaalin toimistotyöajan ja kolmivuorotyön välillä.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Vastaat yhtenä tiimin jäsenenä puhelimitse ja sähköisten kanavien välityksellä tuleviin yritysasiakkaiden vikailmoituksiin ja palvelupyyntöihin, jotka liittyvät erilaisiin data-, puhe-, vaihdeympäristö-, mobiili- ja yhdentyvän viestinnän palveluihin. Tehtäviisi kuuluu mm. vikailmoitusten ja palvelupyyntöjen dokumentointi, analysointi, rajaus ja ratkaisu tai ohjaaminen tarvittaessa prosessissa eteenpäin. Asiakastiedottaminen kuuluu myös työnkuvaasi. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua myös valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä aitoa halua auttaa asiakasta
  • paineensietokykyä
  • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • olet valmis muutoksiin, kyvykäs suunnittelemaan ja toteuttamaan niitä.
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • kykyä kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi (valmius kommunikoida ruotsiksi)
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Kaisulle tai Kimmolle ja kysyä lisää tehtävästä: Kaisu Sotamaa p. 040 302 3356 ja Kimmo Ansio p. 040 302 4587 arkisin klo 9-16.
 

#teliakesä #VKD18