(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Keskimaan ABC-liikennemyymälöihin, kauppoihin, ravintoloihin ja hotelleihin
Osuuskauppa Keskimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Tee unelmistasi totta - tule meille kesätöihin!

Osuuskauppa Keskimaa on  market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys.  Etsimme kesäksi joukkoihimme palveluhenkisiä, positiivisia tiimipelaajia kaikille toimialoillemme.

Tehtävissämme menestyminen edellyttää kykyä ajatella asioita asiakkaan näkökulmasta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tehokasta työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle ansioiden lisäksi mukavan työpaikan ja superkivat työkaverit! Ja itseasiassa, sinulle löytyy työkaveri Suomen lähes joka kulmalta, sillä S-ryhmä työllistää yli 40 000 henkilöä. Samaa porukkaa ollaan. Sen huomaa siitäkin, kun ajat S-ryhmän liikennemyymälän, marketin tai hotellin pihaan missä päin Suomea hyvänsä, työkaveri antaa sinulle mojovan henkilökunta-alennuksen.

Entä tiesitkö sitä, että meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia ja suurimpia työnantajia! Tämä kesätyö voi siis olla pitkän S-urasi alku. Koolla on merkitystä, kun mietit minkälaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria S-ryhmä voi tarjota!