Kesätyöntekijöitä kehitysvammaisten asumiseen Tampereelle
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / Asumisen tuen yksiköihin Tampereelle

Haemme nyt kesätyöntekijöitä varmistamaan asiakkaidemme hyvän arjen toteutumisen myös loma-aikana. Ohjaustyössä tuet ja autat asiakkaitamme päivittäisissä toiminnoissa, iloitset heidän kanssaan isoista ja pienistä onnistumisista ja omalla työpanoksellasi luot heille mahdollisuuden elää omannäköistään elämää. Kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa jokainen päivä on erilainen, mutta aina yhtä tärkeä ja merkityksellinen.

Tule tekemään innostavaa työtä kanssamme! Rinnekoti on osa Diakonissalaitosta ja meillä työskentelee yli 1100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Yksikkömme Melba toimii Lielahdessa ja Joukontalo Hervannassa. Molemmat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja esimiehen tueksesi
- kilpailukykyisen palkkauksen
- kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan vakuutuksen
- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sote-alan opintoja, joista 2/3 on suoritettu / sote-alan tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen (esim. lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja)
- kiinnostusta kehitysvammaisten ja autismikirjon asiakkaiden kanssa työskentelyä kohtaan
- reipasta asennetta ja valmiutta kohdata erilaisia tilanteita
- valmiutta kolmivuorotyöhön

Kerrothan hakemuksessasi suorittamiesi opintopisteiden määrän, jos opintosi ovat vielä kesken. Kerro myös, kummassa yksikössä mieluummin työskentelisit. Työsuhde ajoittuu aikavälille 2.5. – 30.9., ja työsuhteen pituus on erikseen sovittavissa. Olemme savuton työyhteisö. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antavat yksiköiden johtajat: Melbasta Anna Jukantupa, p. 044 785 9398 (ajalla 24.2- 1.3. palveluvastaava Annina Tikka, p. 040 757 3270) ja Joukontalosta Marja Sutinen, p. 044 293 4418.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1335481
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antavat yksiköiden johtajat: Melbasta Anna Jukantupa, p. 044 785 9398 (ajalla 24.2- 1.3. palveluvastaava Annina Tikka, p. 040 757 3270) ja Joukontalosta Marja Sutinen, p. 044 293 4418.