(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KEHITYSVAMMA-ALALLE
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme asumisen, tilapäishoidon ja pitkäaikaisen kuntoutuksen yksiköihimme 
 
KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KEHITYSVAMMA-ALALLE 
 
Tule meille kesätöihin, jos olet sote-alan ammattilainen, esimerkiksi lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi, tai alan opiskelija, jolla on vähintään 2/3 opinnoista suoritettu. Rinnekodissa sinun on mahdollista päästä tarjoamaan kehitysvammaisille asiakkaillemme viihtyisää asumista omassa kodissaan tai turvallisen jakson tilapäishoidon tai pitkäaikaisen kuntoutuksen yksiköissämme. Tuemme asiakkaitamme niin, että he voivat elää aktiivista ja omannäköistään elämää. Tule joukkoomme takaamaan, että palvelumme toimivat sujuvasti myös vakituisen henkilöstömme lomien aikana. Tarjoamme kesätyömahdollisuuksia eri puolilla pääkaupunkiseutua, muualla Uudellamaalla sekä Tampereella. Toimipisteemme löydät kotisivuiltamme www.rinnekoti.fi.

Edellytykset: 

  • sote-alan tutkinto Valvira-rekisteröinteineen TAI sote-alan tutkinnosta 2/3 suoritettu 
  • vähintään 18 vuoden ikä 
  • kiinnostus kehitysvammaisten parissa tehtävää työtä kohtaan 
  • riittävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito 
  • valmius kolmivuorotyöhön.  

Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta sekä valmiutta toimia haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Hygieniapassi on tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen kesätyön sekä mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi kehitysvamma-alalla. 

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Jos olet alan opiskelija, kerro hakemuksessasi suorittamiesi opintopisteiden määrä. Merkitse hakemukseesi, missä päin toivot kesätyöpaikkasi ensisijaisesti sijaitsevan. 

Tarjolla on eripituisia määräaikaisuuksia 2.5.-30.9.18. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Alaikäisten asiakkaidemme parissa työskenteleviltä pyydämme lainmukaisen otteen rikosrekisteristä. Rinnekoti on savuton ja päihteetön työpaikka. Huomaathan, että paikkoja voidaan alkaa täyttää jo hakuaikana. 

Lisätietoja antaa Petra Vuorinen (tilapäishoito), puh. 040 5471054, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 15-16, Sanna Markkanen (kuntoutusyksiköt), puh. 040 357 2052 sekä Sini Hammarberg (asuminen), puh. 044 710 9435 ja Jonna Väisänen (asuminen), puh. 044 015 4521. 

Hae paikkaa viimeistään 18.3. osoitteessa https://rekry.rinnekoti.fi:444/MepRekry.