Kesätyöntekijöitä kauppakeskukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme

 

KESÄSIIVOOJIA 

 

Espoon huipputiimiin! Tarkemmin kohde sijaitsee Leppävaarassa aivan junaradan varrella. Työsi tarkoituksena on huolehtia asiakkaamme kohteiden puhtaudesta ja viihtyvyydestä reippaalla palveluasenteella. Tässä kohteessa tehdään myymälä ja kauppakeskussiivousta. Työhösi voi tehtävästä riippuen sisältyä muun muassa imurointia, lattioiden ja tasojen pesua, vahauksia sekä sosiaali- ja wc-tilojen ylläpitosiivousta. Lisäksi pitää olla valmiutta ja rohkeutta hypätä siivouskoneen ratin taakse! Tehtävän palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen, PL 1-2 eli euroissa 9,92-11,02€/h. Palkkaus määräytyy siivoustehtävien vaativuuden mukaan.

 

Kesätöitä on tarjolla 28.6.-17.8. väliselle ajalle. Tämä tehtävä on päivystäjän työtä, joten työtunnit voivat vaihdella. Tämän vuoksi olisi myös tärkeää, että tulet toimeen suomen kielellä. Työvuorot sijoittuvat viikonloppuihin seuraavasti:

 

La klo. 10-18 ja klo. 14-20

Su klo. 14-20

 

Lisäksi tarvetta on tarvittaessa työhön kutsuttaville työntekijöille, joten jos satunnainen tuuraustyö kiinnostaa, sitäkin on tarjolla! Kerro siis hakemuslomakkeella, mikä tehtävä sopisi sinulle parhaiten. 

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti.

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Tueksesi saat mahtavan Palvelumestarin Mirjan, joka tsemppaa sinut huipputuloksiin! Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun huhti-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464105
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre35692091.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Espoo