(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä kaupan alalle Pirkanmaalle
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme kaupan alan asiakasyrityksillemme 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 

monipuolisiin työtehtäviin Pirkanmaan alueelle!

Työt sisältävät sekä kassatyötä että muita kaupan alan työtehtäviä, kuten kuormien purkua, hyllyttämistä ja asiakkaiden auttamista erilaisissa tilanteissa. Etsimämme henkilöt ovat iloisia, asiakaspalveluhenkisiä ja toimeen tarttuvia persoonia, jotka eivät pelkää ottaa kontaktia toisiin ihmisiin. Aikaisempi kokemus kaupan alalta/kassatyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja joustava asenne! Koska kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella, auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin liikkumista. 

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, joten aikaa jää myös kesästä nauttimiselle. Työvuorojen ajankohdat vaihtelevat myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti, joten odotamme hakijalta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työt alkavat asiakkaiden tarpeiden mukaan, palkkaus kaupan alan TES:in mukainen. 

Mikäli olet kiinnostunut kesätyöstä kaupan alalla, lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessasi työhistoriasi lisäksi, millä aikavälillä olet käytettävissä ja onko sinulla mahdollisesti auto käytössäsi.