Kesätyöntekijöitä kaupan alalle (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haemme kaupan alan asiakasyrityksillemme 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 

monipuolisiin työtehtäviin Pirkanmaan alueelle!

Työt sisältävät sekä kassatyötä että muita kaupan alan työtehtäviä, kuten kuormien purkua, hyllyttämistä ja asiakkaiden auttamista erilaisissa tilanteissa.

Etsimämme henkilöt ovat iloisia, asiakaspalveluhenkisiä ja toimeen tarttuvia persoonia, jotka eivät pelkää ottaa kontaktia toisiin ihmisiin. Aikaisempi kokemus kaupan alalta/kassatyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja joustava asenne! Koska kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella, auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin liikkumista. 

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, joten aikaa jää myös kesästä nauttimiselle. Työvuorojen ajankohdat vaihtelevat myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti, joten odotamme hakijoilta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työt alkavat asiakkaiden tarpeiden mukaan, palkkaus kaupan alan TES:n mukainen. 

Mikäli olet kiinnostunut kesätyöstä kaupan alalla, lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään! Kerro hakemuksessasi työhistoriasi lisäksi, millä aikavälillä olet käytettävissä ja onko sinulla mahdollisesti auto käytössäsi. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254182
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Alen Consulting Oy:n toimisto (posti (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 040 572 7731
  • Sijainti: Lempäälä, Nokia, Tampere, Ylöjärvi