Kesätyöntekijöitä Kauhajoelle elintarvikesiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme Kauhajoelle.


Kesätyöntekijänä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojen pesuista matalapainepesumenetelmin. Viihdyt tehtävässä, jos tykkäät fyysisesti raskaasta työstä sekä olet luonteeltasi tarkka. 


Työtä tehdään pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan klo 15:00-24:00 välillä. Työpäivän pituus on 6-7,5 tuntia. Työsuhde on osa-aikainen 25-37,5h/ viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat kesän ajan. 

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Edellytämme näissä tehtävissä täysi-ikäisyyttä.


Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.7.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot